Tanjin Blog

Tatjana Milenković

ne juri za onim ko te neće

Ljubav… zagonetka, patnja, misterija, ideja. Večna ljubav, zaljubljenost, kombinacija, prevara. Sve se vrti oko nje. Toliko knjiga, stihova, saveta svake vrste i od svakakvih savetodavaca.
A, stvar je neverovatno prosta. I ako poštujete to jedno, jedino, ljubavno pravilo bićete sretna žena, bićete sretan čovek.
Nadjite onog kome ste posebni… takvi kakvi jeste… sa tim geometrijskim i psihološkim postavkama… toliko visoki, toliko široki, sa takvom frizurom, sa takvim karakterom… jer, pošteno, to su, manje – više, konstante s kojima raspolažete… ne treba da budete ni vi, ni on ni najlepši, ni najpametniji… naprotiv, nesavršenosti su dozvoljene, čak, preporučene… kao začin… nadjite oči koje vas najtoplije gledaju i s kojima možete da budete to što jeste bez da vas je sram, bez da razmišljate o svom nesavršenstvu… nadjite onog ko vas ne može zameniti takve kakvi ste… koji u vama vidi nešto što ste i vi zaboravili ako ste ikad i videli… i zagledajte se u te oči… jer to je ljubav i to će trajati… ne treba, nikako ne treba, juriti nekog ko vas neće… jer niste njegova mera i samim tim to nije vaš čovek… prosto… ako zna da ima boljih od vas – to nije vaš čovek… jer za vašeg nema boljeg od vas uprkos svemu što kod vas nije lepo… vi ste, jednostavno, to što on hoće, njegovi ste i on će vam to reći i pokazati. Znaćete.
Nadjite onog ko vas ne može zameniti boljim i kad bi mogao… jer ne može… jer je zbog nečeg u vama sa vama srastao i kad jednom to zaista shvatite videćete da je sva patnja zbog neuzvraćene ljubavi varka uma i igra ega… jer ako neko zna da niste za njega ili samo nije siguran, a to je isto, onda sigurno niste i zahvalite mu se što vas neće da ne gubite vreme, i živce, i zdravlje. Verujte čoveku koji zna da niste za njega jer niste… jer da jeste sigurno bi to znao pa bi onda i vas ubedio… svojim spokojnim prisustvom koje ništa ne može narušiti… vašom slikom u njegovim očima koja bi se tamo doterala nekim magičnim fotošopom njegove duše u lepoticu ma kakvi bili stvarno i kakav vam bio dan.
Ne juri tog ko te neće. On zna pre tebe da niste par. Nadji onog kome si dragocen, ko je siguran da si ti to što želi. A ako je on uveren, mirno uveren, spokojno uveren – poveruj mu da nešto zna pre tebe i zagledaj se u te oči.
Daj ljubavi šansu.

Ne trči za njom.

Pusti je da te stigne.

1 Komentar

 1. Ovo je funkcionalno ako nemaš greške u svojem sustavu ili strukturi.

  a,ovo stanje da nema greške je nemoguče.

  Svi razvojem ili rođenjem imamo iskrivljavanja distorzije i zaista gubimo vrijeme
  jer je največe dostignuće aktuelno u čovječanstvu Upravljanje vremenom.
  Kad propustiš u vremenu nikad više ne stigneš to isto samo drugo.Istina da je PENELOPA sindrom u legendi urodio plodom.I zaista je 25g čekanja da ljubav dođe sitnica prema bezvremenoj ljubavi.
  Ljubav je nevjerojatna moć i snaga.Nema ničeg toliko moćnog.Ljudi se olako
  prema toj moći odnose.Potrebna je edukacija svakog koji ima 46 kromosoma
  o neograničenoji nezamislivoj moći ljubavi .Edukacijom učimo kako upravljati sobom u ljubavnoj energiji .Živimo u sasvim neprirodnim umjetnim okolnostima
  otuđeni i ljubavna energija nas takve lako mimoiđe ili sprži.
  Zato u edukaciju svi s 46 kromosoma učiti se ljubavi.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti prikazana.

*

© 2022 Tanjin Blog